Geblokkeerde Verbindingen

Wat is een geblokkeerde verbinding?

Geblokkeerde verbindingen zijn ontwikkeld om het aantal regelovertredingen te verminderen, maar vooral voor cheaters die hun ban ontwijken door van IP-adres te veranderen. Er zijn 2 soorten, die onderscheiden kunnen worden door de error code. Je error code is te zien als je probeert in te loggen in de server. Het start met een ‘v’ of met een ‘c’ gevolgd door meerdere cijfers.

Je vindt je foutcode als je inlogt in de server. Indien je een ander scherm ziet, dan is je verbinding waarschijnlijk niet geblokkeerd. Dit artikel vertelt jou waarom je de server niet kan joinen.

Waarom is mijn connectie geblokkeerd?

Als je foutcode start met een ‘v’, dan wordt je verbinding niet ondersteund vanwege een verdacht IP-adres. Dit wordt meestal veroorzaakt door een VPN, maar ook providers die jouw IP, ping of andere derde partij software verlagen of wijzigen worden geblokkeerd door deze protectie. Deze IP-adressen zijn permanent geblokkeerd, maar weet dat de blok volledig op je IP-adres rust en niet je account.

Als je foutcode start met een ‘c’, dan wordt je IP-adres geblokkeerd door Sentinel, onze anti-cheat. Sentinel zal nu tijdelijk specifieke verbindingen blokkeren als het een account betrapt op cheaten. De duur van de IP-block wordt automatisch berekend door Sentinel gebaseerd op het aantal accounts dat gelinkt staat met het huidige en vorige IP-adressen, samen met de straffen die deze accounts hebben ontvangen. De duur van deze IP-blocks kunnen variëren tussen minuten en maanden.

Vraag onze stafleden niet over de duur van jouw IP-block. Dit is informatie die we niet kunnen leveren.
Hoe kan ik mijn verbinding laten deblokkeren?

Als je foutcode start met een ‘v’, dan zul je alle verbinding modificaties zoals VPN- of Proxydiensten uit moeten schakelen om ons netwerk te joinen. Indien je niet dat soort software gebruikt en je denkt dat je IP-adres incorrect was geblokkeerd, contacteer dan support@cubecraft.net en geef een foto mee van je kick-scherm. Onthoud dat het misbruiken van ons supportsysteem kan leiden tot een ban van ons netwerk.

Als je foutcode start met een ‘c’, dan zul je moeten wachten tot je IP-block verloopt. Als je IP-block eenmaal is verlopen, heb je de mogelijkheid om de server te joinen. Vraag stafleden niet om IP-blocks te verminderen of te verwijderen, aangezien ze behandeld worden door een automatisch systeem en niet door onze stafleden.