Je kan skins kopen via de Marktplaats, je kan HIER meer informatie vinden over de Marktplaats.

Hoe gebruik ik mijn kist skin?
Join onze server (Meer informatie over het joinen van onze server HIER).

Join een Skywars spel (Solo of team).

Klik op de dorpsbewoner.

Klik op kist skin.

Klik op degene die jij graag wil gebruiken.

Doe gebruik ik mijn grafsteen skin?
Join onze server (Meer informatie over het joinen van onze server HIER).

Join een Skywars spel (Solo of team).

Klik op de dorpsbewoner.

Klik op grafstenen.

Klik op degene die jij graag wil gebruiken.

Hoe gebruik ik mijn ei skin?
Join onze server (Meer informatie over het joinen van onze server HIER).

Join een Eggwars spel (Solo of team).

Klik op je ei.

Klik op degene die je graag wil gebruiken.

Als je graag je item naar het standaard wil terugzetten, klik dan op `Verwijderd`in plaats van een specifieke skin