Als u uw items NIET binnen 24 uur heeft ontvangen, stuur dan een e-mail naar sales@cubecraft.net en vermeld uw transactie-ID, e-mailadres ingevuld bij het afrekenen, datum van aankoop en uw Minecraft-gebruikersnaam.

Ga naar onze winkel: https://store.cubecraft.net/

Klik op het deel van het item dat u wilt kopen.

Klik op JAVA-Editie (als u iets op ons Bedrock netwerk wilt kopen, kijk dan HIER article.)

Vul uw Minecraft-gebruikersnaam in en klik op doorgaan.

Zoek naar het item dat u wilt kopen en klik vervolgens op toevoegen aan winkelwagentje.

Voer uw gegevens in en klik vervolgens op Kopen.

Klik op de manier waarop u geld wilt overmaken. Als u hier problemen mee ondervindt, contacteer dan alstublieft Xsolla Customer Support.

Voer de transactie uit.

Woohoo! Je hebt zojuist een van onze artikelen gekocht! Als u uw item(s) niet binnen 48 uur ontvangt, bekijk dan even DEZE thread!