Je kan skins kopen op de Marktplaats. Meer informatie over de Marktplaats kan je HIER vinden.

Hoe gebruik ik mijn kist skin?
Join onze server (Meer informatie op het joinen van onze server HIER).

Join een Skywars spel (Elke variant).

Klik op de dorpeling.

Klik op kist skins.

Klik op de skin die graag wil gebruiken.

Hoe gebruik ik mijn grafsteen skin?
Join onze server (Meer informatie op het joinen van onze server HIER).

Join een spel van Skywars (Elke variant).

Klik op de dorpeling.

Klik op grafstenen.

Klik op de skin die je graag wilt gebruiken.

Hoe gebruik ik mijn ei skin?
Join onze server (Meer informatie op het joinen van onze server HIER).

Join een spel van EggWars (Elke variant).

Klik op je ei.

Klik op de skin die je graag wilt gebruiken.

Hoe gebruik ik mijn winkel skin?
Join onze server (Meer informatie op het joinen van onze server HIER).

Join een spel van EggWars (Elke variant).

Klik op de dorpeling.

Klik op Winkel Skins.

Klik op de skin die je graag wilt gebruiken.

Als je graag je _ wilt herstellen naar het standaard, klik dan, in plaats van een specifieke skin, op herstellen naar standaard