Je kan je Plusabonnement annuleren door contact op te nemen met onze klantenservice. Je kan dit het best doen via de chat in onze winkel of door een email te sturen naar sales@cubecraft.net

Vermeld alstublieft de volgende gegevens:
Gebruikersnaam op Minecraft
E-mailadres dat gebruikt werd bij de aankoop
Transactie-ID van de aankoop

De transactie-ID van een verlenging en die van de oorspronkelijke aankoop zijn beide geldig. We vereisen de transactie-ID zodat we jouw identiteit kunnen verifiëren.

Als we jouw abonnement annuleren, zal het automatisch vervallen en stoppen met hernieuwen van zodra de huidige, actieve maand over is.

Als je verlenging bijvoorbeeld startte op de 4de van de maand, en je annuleert je Plusabonnement op de 15de, dan zal de rank actief blijven tot de 4de van de volgende maand. Hierna zal het automatisch vervallen en weggaan. Je zal niet gefactureerd worden voor nog een verlenging.