Gelieve te begrijpen dat niet alles vertaald is naar elke taal die we ondersteunen. Er wordt voortdurend gewerkt om zoveel mogelijk vertaald te hebben.

Hoe je je taal wijzigt

Stap 1. Kom op de server (play.cubecraft.net)

Stap 2. Selecteer “Profiel” in je hotbar en klik om het menu te openen.

Stap 3. Klik op de comparator met “Settings” als naam. (rechts)

Stap 4. Klik op het glas onder de vlag van de taal die je wenst te hebben.

Klaar! Nu kun je op de server spelen in de taal die je wilde.