||Om op de Bedrockeditie van CubeCraft te kunnen spelen, moet je over Minecraft op jouw toestel beschikken en moet je een Xbox Live-account hebben. Hierover vind je meer informatie op de officiële website.

Stap 1. Start Minecraft Bedrockeditie op.

Stap 2. Klik op het startscherm op “Play”/”Spelen” en vervolgens op “Servers”.

Stap 3. Klik op “CubeCraft Games” en je zal naar onze server gestuurd worden.

We hopen dat je plezier beleeft op onze server. Als je nog hulp nodig hebt, neem dan een kijkje naar de andere artikels op deze website of stuur ons een berichtje.