Om op de Java-editie van CubeCraft te kunnen spelen, zul je een Java Minecraftaccount nodig hebben. Je kan deze kopen op de officiële website.

Stap 1. Open de Java-editie van Minecraft en selecteer de versie die je wil spelen. We ondersteunen alle versies vanaf 1.8.

Stap 2. Selecteer “Multiplayer” op het startscherm.

Stap 3. Selecteer “Add Server” of “Server Toevoegen”.

Stap 4. Vul de volgende gegevens in.
Server Name/Servernaam: CubeCraft Games
Server Address/Serveradres: play.cubecraft.net
Server Resource Packs/Pakketten: enabled/ingeschakeld (Dit geeft ons toestemming om automatisch server resource packs te sturen.)

Stap 5. Dubbelklik op “CubeCraft Games” en begin met spelen!

We hopen dat je plezier beleeft op onze server. Als je nog hulp nodig hebt, neem dan een kijkje naar de andere artikels op deze website of stuur ons een berichtje.