Artikelen over: Java Edition

Hoe kan ik vliegen op CubeCraft? (Java-editie)

Vliegen in de lobby’s is alleen mogelijk als je een emerald- of obsidianrang hebt. Deze kun je kopen in onze online winkel.

Hoe je kan vliegen op de server

Stap 1. Kom op de server (play.cubecraft.net).

Stap 2. Selecteer ‘’Profiel’’ in je hotbar en klik om het menu te openen.

Stap 3. Klik op de comparator met “Instellingen” als naam (rechts).

Stap 4. Klik op het glas onder de veer die “beweging” heet. Rood betekent dat het uitstaat: bij groen staat het aan.

Gefeliciteerd! Je kan nu vliegen door onze geweldige lobby’s.

Bijgewerkt op: 14/08/2019