De mogelijkheid om specifieke mappen te spelen is beschikbaar met elke permanente rang (Ijzer en erboven, uitgezonderd plus).

Join de server. (Meer informatie over joinen HIER).

Loop naar de NPC van het spel dat je wilt spelen en klik erop met je rechtermuisknop.

Sleep je muis over de modus dat je graag zou spelen en klik met je rechtermuisknop op het icoon.

Zoek naar je favoriete map en klik erop met je linkermuisknop om een spel te spelen op je gekozen map.

Geniet!

Soms zijn er geen servers beschikbaar voor de map die je wilt spelen. Je kan wachten tot het verschijnt of ondertussen een andere map spelen.