Hoe kan ik een appeal maken?

Als je gemutet of verbannen bent en je graag een unban wil krijgen, zal je een appeal moeten maken. Als je niet weet hoe dat moet, lees je het juiste artikel!

Hoe je een appeal kan maken
Ga naar onze appeal site en klik op Java of Bedrock (dit ligt eraan op welk netwerk je gestraft bent).

Vul jouw gebruikersnaam in en klik op "Appeal".

Vul jouw appeal code in.

Maak hier jouw appeal en klik op "send".

Wacht geduldig tot een staflid jouw beroep heeft beoordeeld.

Wat extra informatie
Het staflid kan reageren op jouw appeal, dus houd het in de gaten!

Als jouw appeal geweigerd is, zal er een rood blok verschijnen dat zegt "Denied". Als je niet zeker weet wat je nu moet doen, check DIT a.u.b.
Als je verbannen bent, kan je jouw appeal code op je scherm vinden als je de server probeert te betreden.

Als je gemutet bent, kan je jouw appeal code in de chat vinden als je probeert te praten.