Onze excuses om te horen dat je problemen hebt met een aankoop!

Volg alsjeblieft dit artikel als je jouw item meer dan 24 uur geleden hebt gekocht en het geld wel van je rekening is afschreven naar ons. Als jouw transactie is gemaakt binnen de afgelopen 24 uur , wacht dan alsjeblieft; Sommige banken moeten handmatig transacties goedkeuren wat op kan lopen tot 24 uur.

Als je problemen hebt met het overboeken/betalen van het geld, contacteer dan alsjeblieft Xsolla's Customer Support, zij zullen in staat zijn om dit probleem direct voor je op te lossen.

Als jouw aankoop wel meer dan 24 uur geleden was en het geld is wel afgeschreven van jouw bankrekening naar ons toe, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar `sales@cubecraft.net`en neem het volgende in je e-mail mee:
Transactie ID
Jouw Minecraft gebruikersnaam
E-mail wat je hebt ingevuld bij het betalen
Datum van aankoop

Transactie ID
Je zal een e-mail ontvangen van noreply@tebex.io die je nodig zult hebben om jouw aannkoop te krijgen. In deze e-mail zal je een Transactie ID vinden (die je hier kan vinden)
Als je geen e-mail hebt gekregen van noreply@tgebex.io, dan kan je de transactie ID gebruiken die is gestuurd door mailer@xsolla.com in plaats van die van Tebex. Je kan het hier vinden:

Minecraft gebruikersnaam
Je hebt deze in moeten vullen toen je Java Editie aanklikte.

Je kan deze ook vinden in de e-mail.

E-mail ingevuld bij het betalen
Je hebt dit ingevuld toen je ook je andere gegevens aan het invullen was.

Datum van aankoop
Je hebt alleen een datum nodig, geen tijdstip. Als je niet zeker weet op welke datum jij je item hebt gekocht, kun je dat zien in je e-mail.+