Du kan avbryta din prenumeration på Plus genom att kontakta vårt support team. Det bästa sättet att begära detta är via chatten på vår butik eller genom att mejla sales@cubecraft.net.

Vänligen ange följande information:
Minecraft-användarnamn
Mejladressen som användes vid köpet
Transaktions-ID för köpet.

Transaktions-ID:t kan vara någon av förnyelserna, eller det ursprungliga köpet. Vi kräver Transaktions-ID:t för att verifiera din identitet.

När vi avbryter din prenumeration kommer den automatiskt sluta gälla och sluta debitera dig när den aktuella månaden är över.

Till exempel, om din senaste förnyelse var den 4:e, och du begär avbrytningen den 15:e, kommer prenumerationen att förbli aktiv tills den 4:e följande månad, då den automatiskt kommer upphöra och tas bort. Du blir inte fakturerad för en ny förnyelse.