Artikelen over: Skyblock

Hoe kan ik een vriend uitnodigen voor mijn Skyblock eiland?

Een vriend uitnodigen voor je Skyblock eiland is makkelijk!

Om dit te doen, moet je eerst naar de profielinstellingen van je eiland gaan, toegankelijk via het tandwiel in je hotbar.

Selecteer vervolgens uw profiel. Je actieve profiel zou al geselecteerd moeten zijn, maar als je iemand wilt uitnodigen voor een ander eiland, moet je eerst lid worden van dat profiel.

Vanuit dit menu kun je iemand uitnodigen of verwijderen van je eiland. Selecteer "Speler toevoegen" en voer hun gebruikersnaam in. Zorg ervoor dat u op "Verzenden" drukt om de uitnodiging naar uw vriend te sturen!

Gefeliciteerd! Je hebt je vriend met succes een uitnodiging gestuurd naar je eiland!

Wat nu?

Als je een uitnodiging hebt gestuurd, moet je vriend naar het menu "Profielen" gaan om openstaande uitnodigingen te bekijken. Ze kunnen dan beslissen of ze de uitnodiging accepteren of weigeren.

Je vriend moet een beschikbaar CoOp-slot hebben om lid te worden van je eiland. Als ze geen vrij slot hebben, kunnen ze niet meedoen. U kunt extra CoOp-slots verkrijgen door hier onze Skyblock-rang te kopen!

Bijgewerkt op: 21/03/2023