Artikelen over: Website
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Officiële CubeCraft Regels

📜 Officiële CubeCraft Regels📜

De regels van het CubeCraft-netwerk zijn bedoeld om alle platforms een veilige en vriendelijke plek te maken voor alle spelers. Dit artikel is slechts een algemene richtlijn, en het Moderatie Team mag straffen toepassen zoals zij noodzakelijk achten, evenals vergeven op een case-by-case basis. Door ervoor te kiezen om onze platforms te gebruiken, ga je akkoord met het volgen van deze algemene regels.

Inhoud

✍️Chatgebruik
➕Mods of addons van derden
🕹️Spel specifiek
🩳Skin aanpassing
🗨️Discord Regels
📜Forum Regels

✍️Chatgebruik

Bij CubeCraft willen we dat alle spelers zo veilig mogelijk blijven. Volg al onze chatrichtlijnen om te zorgen dat iedereen een leuke en plezierige ervaring heeft op ons netwerk. Gebruik de chat op een gepaste manier en vermijd:

Vloeken.
Discrimineren tegen andere spelers.
Bedreigen.
Andere gebruikers trollen op een manier die hun spelervaring op de server zal schaden.
Overmatig spammen.
Het jezelf voordoen als een lid van het CubeCraft Team of een Partner.
Goederen of diensten verhandelen en/of verkopen, evenals proberen belangrijke persoonlijke informatie te verkrijgen.
Adverteren van andere servers, diensten en sociale netwerken.

➕Mods of addons van derden

Gebruik geen mods of clients die je een voordeel geven ten opzichte van andere spelers. Als je dit doet, kunnen het moderatieteam of onze anticheat je toegang tot onze server beperken. Als je twijfelt of een mod is toegestaan, bezoek dan **deze pagina** of neem contact op met een Moderator.

🕹️Spel specifiek

Om de spellen eerlijk te houden, vermijd:

Camping, spellen onnodig verlengen.
Samenwerken in solo-spellen, of kruis-samenwerken in teamspellen.
Je teamgenoten of andere spelers trollen met als doel hun ervaring op de server te schaden.
Misbruik maken van bugs of glitches.
Alternatieve accounts gebruiken om een voordeel te behalen in het spel, of om een straf te ontlopen.

🩳Skin aanpassing en gebruikersnamen

Het moderatieteam kan je account verbannen als zij je naam of skin ongepast of controversieel vinden. Je kunt ook verbannen worden als je skin klein of merkbaar onzichtbaar is. Na het veranderen van je skin en het indienen van een beroep zal je verbanning worden opgeheven.

🗨️Discord

Alle chatregels zijn van toepassing op onze Discord-kanalen. Daarnaast, vermijd:

Misbruik van het ticketsysteem of onjuist gebruik van kanalen.
Vervelend (storend of ongepast) gedrag in spraakkanalen.

📜Forums

Alle chatregels zijn van toepassing op onze Forums. Daarnaast, vermijd:

Het farmen van reacties en berichten.
Overmatig bumpen (Een "bump post" is een bericht dat geen inhoud heeft en alleen dient om het onderwerp naar de top van een categorie te brengen of te voorkomen dat het onderwerp wordt gesloten vanwege inactiviteit).
Necroposting (Antwoorden op forumthread die in de laatste 3 weken geen nieuwe berichten hebben gehad in een poging om ze te doen herleven).
Het posten van ongepaste inhoud. Dit geldt ook voor handtekeningen, gebruikersnamen en profielgedeeltes.
Spammen van sollicitaties (of threads).

Bijgewerkt op: 22/06/2023