Artikelen over: Website

Hoe link ik mijn Discord account

Ga naar de forums en in je account gegevens klik Connected accounts
Als je nog geen forum account hebt, bekijk dan deze dan HIER om een Passport account te maken. Als je verder hulp nodig hebt, je kan meer informatie terugvinden over hoe je een Passport account moet maken HIER.

Op de Passport site klik je Add naast de Discord optie

Login met je Discord account en geef toestemming.

Hoe lang zal ik moeten wachten?

Het kan tot 1 uur duren voordat je rollen op onze Discord server zijn ontvangen. Als je na deze periode je rollen nog niet hebt ontvangen, maak dan een supportticket aan in onze Discord server of neem contact met ons op via de web-chatfunctie in de rechterbenedenhoek.

Bijgewerkt op: 22/06/2023