Artikelen over: Java Editie

Hoe kan ik ranks kopen in de Java Edition Store?

Als je je items NIET binnen 24 uur hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar sales@cubecraft.net en vermeld je transactie-ID, het e-mailadres dat je bij het afrekenen hebt opgegeven, de aankoopdatum en de Minecraft-gebruikersnaam.

Zie je de prijzen een andere munteenheid dan euro? Scroll dan naar beneden en klik op "currency".

Ga naar onze winkel: https://store.cubecraft.net/ en selecteer "Java Edition".

Vul je Minecraft gebruikersnaam in en klik op Login.

Zoek het artikel dat je wilt kopen en klik vervolgens op subscribe.

Klik nogmaals op subscribe in de rechterbenedenhoek van het scherm om naar de kassa te gaan.

Vul je factuurgegevens in en klik vervolgens op continue to payment.

Vul je betalingsgegevens in en klik op Setup subscription.

Dat is het! Je hebt zojuist een aankoop gedaan! Als je je artikel niet binnen 24 uur ontvangt, lees dan DIT artikel!

Bijgewerkt op: 23/02/2024