Artiklar om: Felsökning

Blockerade anslutningar

Blockerade Anslutningar

Vad är en blockerad anslutning?

Blockerade anslutningar har utvecklats för att reducera mängden regelbrytande, mer specifikt fuskare som undgår deras bannlysningar genom att byta IP-adresser. Det finns två typer, som kan urskiljas genom felkoden. Din felkod visas på din skärm när du försöker logga in på servern. Den börjar med antingen ett V eller ett C följt av ett flertal siffror.

Du kan hitta felkoden när du försöker att logga in på servern. Ifall du ser en annan skärm, så är din anslutning troligen inte blockerad. Denna artikel kanske kan förklara varför du inte kan ansluta till våran server.

Varför är min anslutning blockerad?

Om din felkod börjar med ett V, så stöds inte din anslutning på grund av en misstänksam IP-adress. Detta orsakas oftast av användning av en VPN, men också av leverantörer som sänker eller på annat sätt ändrar din IP, ping eller någon annan tredjeparts-programvara blockeras av detta skydd. Dessa IP-adresser är permanent blockerade, men var medveten om att blockeringen endast vilar på din IP-adress och inte ditt konto.

Om din felkod börjar med ett C, blockeras din IP-adress av Sentinel, vårt interna anti-fusksystem. Sentinel kommer nu tillfälligt blockera specifika anslutningar när ett konto upptäcks ha fuskat. Längden av IP-blockeringen räknas automatiskt ut av Sentinel - baserat på antalet andra konton som är kopplat till det nuvarande och tidigare IP-adresser, tillsammans med de straff som givits till dessa konton. Varaktigheten av dessa IP-blockeringar kan variera mellan minuter och månader.

Vänligen fråga inte personalmedlemmar om varaktigheten av din IP-blockering - detta är information som vi inte kan ge dig.

Hur kan min anslutning avblockeras?

Om din felkod börjar med ett V, så måste du stänga av alla anslutnings-modifierare som VPN eller Proxy-tjänster för att kunna ansluta till nätverket. Om du inte använder en sådan programvara och tror att din IP var felaktigt blockerad, vänligen kontakta support@cubecraft.net och bifoga en skärmdump av din kick-skärm. Tänk på att allt missbruk genom support-systemet kan leda till faktiska avstängningar från nätverket.

Om din felkod börjar med ett C, så måste du vänta tills din IP-blockering upphör. När din IP-blockering upphör, så kommer du kunna ansluta till servern. Vänligen fråga inte personalmedlemmar att reducera eller ta bort dessa blockeringar, eftersom de hanteras av ett automatiserat system och kommer inte bli modifierade av våra personalmedlemmar.