Artiklar om: Bedrock-Utgåva

Hur ansluter jag till CubeCraft? (Bedrock Edition)

För att spela på CubeCraft (Bedrock Edition) behöver du Minecraft på din enhet och ett Xbox Live-konto. Du kan läsa mer på den officiella webbplatsen.

Steg 1. Öppna Minecraft Bedrock Edition.

Steg 2. På huvudskärmen, klicka på ”Spela/Play” och sedan på ”Server”-fliken.

Steg 3. Klicka på ”CubeCraft Games” så kommer du att skickas till vår server.

Vi hoppas att du gillar att spela alla våra spel. Om du behöver mer hjälp så ta en titt genom supportsidorna på denna webbplats eller starta en chatt med oss.