För att spela på CubeCraft (Java Edition) så behöver du ett Minecraft Java konto. Du kan köpa ett konto på den officiella webbplatsen.

Steg 1. Öppna Minecraft Java edition och välj version som du ska spela på. Vi stödjer alla versioner över 1.8 och uppåt.

Steg 2. På huvudskärmen klicka på ‘’Flerspelarläge’’ (Multiplayer)

Steg 3. Klicka på ‘’lägg till server’’

Steg 4. Fyll i detaljer.
Server namn: CubeCraft Games
Server adress: play.cubecraft.net
Serverresurspaket: Aktiverad (detta tillåter oss att skicka resurspaket automatiskt).

Steg 5. Dubbel klicka på ‘’CubeCraft Games’’ och njut av att börja spela på CubeCraft!

Vi hoppas att du njuter av att spela alla våra spel. Om du behöver någon typ av stöd ta en titt genom supportsidorna på hemsidan eller börja chatta med oss.