Artiklar om: Java-Utgåva

Hur ansluter jag till CubeCraft? (Java Edition)

För att spela på CubeCraft (Java Edition) behöver du ett Minecraft Java-konto. Du kan köpa ett av dessa på den officiella webbplatsen.

Steg 1. Öppna Minecraft Java edition och välj version som du vill köra. Vi stödjer alla versioner över 1.8.

Steg 2. På huvudskärmen klicka på “Flerspelarläge/Multiplayer”

Steg 3. Klicka på ‘Lägg till server/Add server”

Steg 4. Fyll i detaljer.
Servernamn: CubeCraft Games
Serveradress: play.cubecraft.net
Serverresurspaket: Aktiverad (detta tillåter oss att skicka resurspaket automatiskt).

Steg 5. Dubbelklicka på ‘’CubeCraft Games’’ och njut av att börja spela på CubeCraft!

Problem som du kan stöta på

Ibland kan du inte ansluta till servern. Detta kan vara av flera orsaker. Följande är en kort lista på problem som du kanske har tillsammans med en lösning.

Ditt konto har bannats
Du blir bannad när du bryter en av våra regler. Vänligen kolla den här tråden om hur du (eventuellt) får din bannlysning hävd: :https://www.cubecraft.net/threads/what-to-do-with-your-punishment-contacting-staff.219049/

Din anslutning har blockerats
Blockerade anslutningar har utvecklats för att minska mängden regelbrott, mer specifikt fuskare som undviker sina bannlysningar genom att byta IP-adresser. Vänligen kolla den här artikeln för mer information: https://help.cubecraft.net/sv/article/blocked-connections-aod7sq/

Din internethastighet är otillräcklig​
I många fall upplever spelare otillräcklig internetanslutningshastighet vilket gör det svårt att ansluta till vår server. För det mesta löser sig problemet genom att enkelt starta om din återställa din router. Om du fortfarande inte kan ansluta till servern, försök att koppla bort andra objekt som kan begränsa din internetåtkomst, exempel som Smart TV:ar, spelkonsoler, smartphones osv. Slutligen kan du försöka vänta ett tag och ansluta senare eller kontakta din internetleverantör för mer information om problemet. Du kan kolla den här artikeln för mer information: https://help.cubecraft.net/en/article/1sstuvr/

Servern är nere för underhåll
Om du får ett meddelande som säger att servern är nere för underhåll, betyder det att ingen vid den tiden kan ansluta. Vänligen var tålmodig och försök att ansluta senare.

Mojangs servrar är nere för underhåll​
Om du får ett meddelande som säger att Mojangs servrar är nere för underhåll, betyder detta att ingen kan ansluta. Du måste vara tålmodig och försöka att ansluta senare.

Föråldrad Version​
Om du får ett meddelande som säger att du är på en föråldrad version måste du starta om din launcher och uppdatera till en av våra kompatibla versioner.

Vi hoppas att du njuter av att spela alla våra spel. Om du behöver hjälp med något annat, ta en titt genom supportsidorna på hemsidan eller börja chatta med oss.