Artiklar om: Java-Utgåva

Hur man använder färgad chatt

Färgad chatt är tillgänglig för alla med en köpbar, permanent rank. Om du har en stone rank, antingen med eller utan en plus-prenumeration, kommer du inte att kunna använda färgad chatt.

För att färga ditt meddelande så behöver du skriva & och en siffra mellan 0 och 9 eller en bokstav mellan a och f framför ditt meddelande. Varje kombination har en färg bifogad till den.

Några exempel

&cLycka till och ha så kul allihop!
Lycka till och ha så kul allihop!

GG - &2Bra spelat!
GG - Bra spelat!

&cR &6a &ei &an &3b &5o &dw
R a i n b o w

Du kan ge färg till dina meddelanden i vanliga, globala, lag, vän och party chatter. Privata meddelanden (användning av /msg och liknande) kan inte färgas.

Lägga till funktioner

Att lägga till funktioner gör ditt meddelande ännu coolare. Det finns fem sätt att piffa till dina meddelanden med: fetstil, understrykning, kursiv, genomstrykning och förvrängd. För att lägga till funktioner till ditt meddelade, sätt & och k, I, m, n eller o framför ditt meddelande. Igen, varje kombination har en egen funktion bifogad till den.

Du kan använda &r för att återställa alla färger och funktioner, vilket gör det vitt.

Du kan också kombinera färger och funktioner! För att göra detta, kommer du först behöva definiera din färg, sedan dina funktioner. Detta är på grund av att färgdefinitioner återställer alla föregående funktioner.
&9&lHA SÅ KUL MED ATT EXPERIMENTERA MED FÄRGAD CHATT!
HA SÅ KUL MED ATT EXPERIMENTERA MED FÄRGAD CHATT!

Uppdaterad den: 22/06/2023