Hur man använder färgad chatt

Färgad chatt är tillgänglig för alla som har en köpbar, permanent rank. Om du har en stone rank antingen med eller utan en plus-prenumeration kommer du inte att kunna använda färgad chatt.

För att färga ditt meddelande så behöver du skriva ‘&’ och siffror mellan ‘0’ till ‘9’ eller en bokstav mellan ‘a’ till ‘f’ framför ditt meddelande. Varje kombination har en färg bifogad till den.

Några exempel
&cLycka till och ha så kul allihop!

Lycka till och ha så kul allihop!

GG - &2Bra spelat!
GG - Bra spelat!

&cR &6a &ei &an &3b &5o &dw
R a i n b o w

Du kan ge en färg till dina meddelanden den vanliga, globala, grupp, vänner och party chatter. Privata meddelanden (användning av /msg och liknande) kan inte bli färgade.

Lägga till funktioner
Att lägga till funktioner gör ditt meddelande ännu coolare. Det finns fem sätt för att piffa till dina meddelanden: fetstil, understrykning, kursiv, genomstrykning och förvrängd. För att lägga till funktioner till ditt meddelade, sätt ut ‘&’ och ‘k’, ‘I’, ‘m’, ‘n’ eller ‘o’ framför ditt meddelande. Igen, varje kombination har en egen funktion bifogad till den. Du kan använda ‘&r’ för att återställer alla färger och funktioner, vilket gör det vitt.

Du kan använda ‘&r’ för att återställer alla färger och funktioner, vilket gör det vitt.

Du kan också kombinera färger och funktioner! För att göra detta, kommer du först behöva definiera din färg, sedan dina funktioner. Detta är på grund av att färgdefinitioner återställer föregående funktioner.
&9&IHA SÅ KUL MED ATT EXPERIMENTERA MED FÄRGAD CHATT!
HA SÅ KUL MED ATT EXPERIMENTERA MED FÄRGAD CHATT!