Artiklar om: Java-Utgåva

Hur väljer man specifika kartor?

Funktionen att välja specifika kartor att spela på blir tillgänglig för dig med en permanent rank (Iron och högre, exklusive Plus).

Anslut till servern. (Mer information om att ansluta HÄR

Gå till NPC:n av spelet du vill spela, och högerklicka på den.

Håll musen över det spelläge du skulle vilja spela och högerklicka på ikonen.

Leta efter din favoritkarta och vänsterklicka på den för att spela ett spel på din önskade karta.

Ha så kul!

Ibland finns det inga tillgängliga servrar för kartan du önskar att spela. Du kan vänta på den på att den ska dyka upp eller spela en annan karta under tiden.