Funktionen att välja en specifik bana för att spela på blir tillgänglig för dig med en permanent rank (Iron and above, Plus excluded).

Logga in på servern. (More information about joining HÄR).

Gå till NPC:n av spelet du vill spela, och högerklicka på den.

Håll musen över det spel-läge du skulle vilja spela och högerklicka på ikonen.

Kolla efter din favoritkarta och vänsterklicka på den för att spela ett spel på karta som du har valt.

Ha så kul!

Ibland så kommer det inte vara några tillgängliga servrar för kartan du önskar att spela på. Du kan vänta på den för att bli tillgänglig eller så kan du spela en annan karta under tiden du väntar.