Artikelen over: Rapporten en beroepen

Geblokkeerde Verbindingen

Wat is een geblokkeerde verbinding?

Geblokkeerde verbindingen zijn ontwikkeld om het overtreden van regels te verminderen, met name valsspelers die hun bans omzeilen door van IP-adres te wisselen. Er zijn twee typen, die kunnen worden onderscheiden aan de hand van de foutcode. Uw foutcode wordt op uw scherm weergegeven wanneer u probeert in te loggen op de server. Het begint met een 'v' of een 'c' gevolgd door meerdere cijfers.

U kunt uw foutcode vinden wanneer u verbinding maakt met de server. Als je een ander scherm ziet, is je verbinding waarschijnlijk niet geblokkeerd. [Dit]() artikel legt mogelijk uit waarom u geen verbinding kan maken met onze server.

Waarom is mijn verbinding geblokkeerd?

Begint je foutcode met een 'v', dan wordt je verbinding niet ondersteund vanwege een verdacht IP-adres. Dit wordt meestal veroorzaakt door het gebruik van een VPN, maar ook providers die uw IP verlagen of anderzijds wijzigen of ping of andere software van derden worden door deze beveiliging geblokkeerd. Deze IP-adressen worden permanent geblokkeerd, maar weet dat de blokkering volledig berust op jouw IP-adres en niet op jouw account.

Als je foutcode begint met een 'c', wordt je IP-adres geblokkeerd door Sentinel, ons interne anti-cheatsysteem. Sentinel blokkeert nu tijdelijk specifieke verbindingen wanneer een account op valsspelen wordt betrapt. De duur van de IP-blokkering wordt automatisch berekend door Sentinel, op basis van het aantal andere accounts dat is gekoppeld aan het huidige en vorige IP-adres, samen met de straffen die ze hebben gekregen. De duur van deze IP-blokken kan variëren van minuten tot maanden.

Vraag stafleden alstublieft niet naar de duur van uw IP-blokkering - dit is informatie die wij u niet kunnen verstrekken.

Hoe kan mijn verbinding worden gedeblokkeerd?

Als uw foutcode begint met een 'v', moet u alle verbindingsmodificatoren zoals VPN- of proxyservices uitschakelen om verbinding te kunnen maken met het netwerk.

Begint je foutcode met een ‘c’, dan moet je wachten tot je IP-blokkade verloopt. Mogelijk is uw IP-adres geblokkeerd omdat u probeert toegang te krijgen tot ons netwerk op een alt-account om een eerdere straf te omzeilen, of omdat iemand op uw netwerk is gestraft door ons team. Zodra het IP-blok verloopt, kunt u verbinding maken met de server. Vraag stafleden niet om deze blokkades te verkleinen of te verwijderen, aangezien ze worden afgehandeld door een geautomatiseerd systeem en niet door onze stafleden worden gewijzigd.

Als onlangs je ban ongedaan werd gemaakt en je nog steeds een geblokkeerd verbindingsscherm ziet (alleen C-code), kan het een dag duren voordat de blokkering automatisch verloopt. Als de blokkering blijft, neem dan contact op met ons supportteam via support@cubecraft.net.

Bijgewerkt op: 27/03/2023