Artikelen over: Rapporten en beroepen

Hoe kan je bezwaar maken tegen een ban?

WAARSCHUWING: Het is niet toegestaan om te proberen toegang te krijgen tot ons netwerk met een nieuw account terwijl je bestraft bent (bypassing). Dit zal resulteren in een geblokkeerde verbinding die begint met de letter C (voor cheating bans) of je straf wordt verlengd. Ga voor meer informatie naar https://cbecrft.net/blocked

Ik ben verbannen, wat moet ik nu doen?

Als je dit artikel aan het lezen bent, betekent dit dat je gestraft bent op ons netwerk, of dat je nieuwsgierig bent naar onze beroepsprocedure voor een ban. De onderstaande schermafbeelding toont de reden waarom je bent gestraft door ons netwerk, de duur van de straf, evenals een link naar onze beroepswebsite en de code die je moet gebruiken om bezwaar aan te tekenen voor je ban.

Om beroep aan te tekenen voor je ban moet je naar appeals.cubecraft.net gaan en de versie selecteren die je speelt (Java/Bedrock). Zodra je je versie hebt geselecteerd, moet je je Minecraft-gebruikersnaam invoeren en doorgaan. Je straf zal de datum/tijd van je verbanning laten zien.

Je moet nu op "Appeal" klikken en uw beroepscode invoeren. Dit is om te bevestigen dat je de eigenaar van het account bent. Deel je beroepscode nooit met iemand, anders kunnen ze zich als je voordoen en je in problemen brengen. Ons moderatieteam beoordeelt dagelijks alle beroepen.

Als je doorgaat, word je gevraagd akkoord te gaan met onze voorwaarden/regels voordat je je bezwaar kan maken. Dit is om ervoor te zorgen dat je ons procedure begrijpt, inclusief straf tracks, en ook om je te helpen de reden van jou straf te begrijpen.

Na het volgen van de bovenstaande stap word je naar de hoofdpagina gebracht waar je in beroep kunt gaan voor jou straf. Vergeet niet om alle notities volledig te lezen voordat je je beroep maakt, anders kan je beroep worden afgewezen vanwege een gebrek aan details/informatie. Het is het beste om zoveel mogelijk informatie te verstrekken wanneer je je bezwaar maakt om ons moderatieteam te helpen en het proces sneller te laten verlopen.

Als je een e-mail wilt ontvangen zodra je bezwaar is beoordeeld, vink dan het vakje "Receive emails if a member of our team replies to your appeal" aan en voer je e-mailadres in het e-mailveld in. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin je wordt gevraagd te bevestigen dat je e-mailmeldingen wilt ontvangen voor onze beroepssite.

Zodra je beroep met succes is aangemaakt, word je teruggebracht naar je bezwaarpagina, waar je kunt zien dat het bezwaar wordt beoordeeld. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra je bezwaar beoordeeld is en er dus een beslissing genomen is door een lid van ons team. Als je e-mailmeldingen niet hebt ingeschakeld, kun je het beste elke 24 uur terugkomen om de status van je bezwaar te bekijken.

Ik ben verbannen door Sentinel, hoe kan ik bezwaar maken?

Als je bent verbannen door Sentinel, onze experimentele Anti-Cheat en denkt dat het een vergissing was, kun je hier ook bezwaar tegen maken. Sentinel-bans worden altijd weergegeven als Unfair Advantage (Sentinel Automatic Cheat Detection) in je Minecraft-client.

Straftijden kunnen variëren. Ga voor meer informatie naar https://cubecraft.net/rules

Ga naar onze beroepswebsite https://appeals.cubecraft.net en selecteer het platform waarop je speelt. Je moet je gebruikersnaam invoeren voordat je doorgaat, zodat we je straf kunnen opzoeken. Je Sentinel-straf zal verschijnen als You were banned by cc_sentinel at <DATE> and <TIME> for Sentinel caught you cheating! (Anti-cheat), waarbij de datum en tijd worden vervangen door de tijd waarop je straf werd opgelegd.

Zoals hierboven vermeld, moet je om bezwaar te maken op de knop "Appeal" klikken en de stappen volgen om je beroep in te dienen. Ons Sentinel-ontwikkelingsteam of een lid van ons bekwame moderatieteam zal vervolgens je beroep verwerken en een beslissing nemen.

Mijn Sentinel-bezwaar is afgewezen, wat moet ik nu doen?

Als je Sentinel-bezwaar is afgewezen en je denkt dat de straf onjuist was, moet je een paar extra stappen volgen. Ga naar onze beroeps-site (https://appeals.cubecraft.net), voer je gebruikersnaam in zoals je eerder deed bij de sentinel-beroep en begin een gesprek('Start a Conversation'). In je conversatie is het de moeite waard om het volgende toe te voegen: Minecraft-platform dat je gebruikte (Java/Bedrock), Minecraft-versie die je gebruikte (voorbeeld: 1.19.1), de datum/tijd van de straf, wat was je aan het doen op het moment van je straf en welke mods/clients gebruikte je op het moment van je straf. Plus eventuele aanvullende informatie om je bezwaar te beoordelen. Je bezwaar wordt omgezet in een gesprek waarin je met een beheerder spreekt over je verbanning, of je bezwaar wordt afgewezen. Als je sentinel conversatie wordt geweigerd, kun je de ban niet ongedaan maken en kun je niets meer doen.

Bijgewerkt op: 08/05/2023