Hur avbryter jag min Plus-prenumeration?

Du kan avbryta din Plus-prenumeration genom att kontakta vårt support-team. Det bästa sättet att begära detta är via chatten på vår butik eller genom att mejla sales@cubecraft.net.

Vänligen ange följande information:
Minecraft-användarnamn
E-postadressen som användes vid köpet
Transaktions-ID för köpet.

Transaktions-ID:t kan vara någon av förnyelserna, eller det första köpet. Vi kräver Transaktions-ID:t för att verifiera din identitet.

När vi avbryter din prenumeration, kommer den automatiskt sluta gälla och sluta debitera dig när den aktiva månaden är över.

Till exempel, om din senaste förnyelse var den 4:e, och du begär avbrytningen den 15:e, kommer ranken att förbli aktiv tills den 4:e följande månad, då den automatiskt kommer upphöra och tas bort. Du blir inte fakturerad för en ny förnyelse.