Kan jag få en återbetalning?

Du kan begära en återbetalning genom att kontakta vårt support-team. Det bästa sättet att begära detta är via chatt-knappen i det nedre högra hörnet av sidan eller genom att mejla sales@cubecraft.net

När kan jag få en återbetalning?

Ditt köp måste ha slutförts under de senaste 14 dagarna (två veckor).

Om ditt köp slutfördes tidigare än det, så kanske vi inte kan erbjuda dig en återbetalning.

Ej återbetalningsbara betalningsmetoder

Vissa betalningsmetoder, som Mobile Payments eller PaySafe, kanske inte tillåter oss att tilldela en återbetalning direkt.

I fall som dessa kan vår betalningsbehandlare, Xsolla, sätta in pengar på ett virtuellt konto. Dessa konton tillåter dig att spendera det beloppet på andra köp som använder Xsolla som betalningsbehandlare.

Du kan hitta mer information om detta här: https://help.xsolla.com/

Kredit- och betalkort transaktioner

Om du begärde en återbetalning för en betalning som gjorts på ett kredit- eller betalkort, kommer återbetalningen att tilldelas direkt till kortet som användes för att göra det första köpet.

När återbetalningen är klar kommer du se detta som ett positivt saldo på ditt kort eller kontoutdrag.

Hur lång tid tar det att få min återbetalning?

Tiden det tar att få återbetalningen beror i huvudsak på vilken betalningsmetod som användes under köpet.

Till exempel, på kredit- eller betalkort tar återbetalningen vanligtvis mindre än 7 dagar att dyka upp på ditt kort eller kontoutdrag.

För att täcka alla betalningsmetoder råder vi att vänta i åtminstone 14 dagar för att återbetalningen ska betalas in, om du inte har fått återbetalningen efter den tiden, vänligen kontakta oss igen.