Varför behöver jag ett kort på mitt PayPal-konto?

När du går igenom kassan med PayPal, kommer ditt konto att kräva att ett kort finns kopplat till det.

PayPal kräver detta i deras system så att du kan gå igenom kassan. Tyvärr kan detta inte ändras av oss eller Xsolla.

PayPal kan göra detta av flera anledningar, inklusive förhindrande av bedrägeri, extra verifiering eller vid en återkommande transaktion (t. ex. en Plus-prenumeration), för att försäkra att du har en betalningskälla som går att fakturera till, om saldot blir lågt.

Om det inte finns något sätt för dig att lägga till ett kort på ditt PayPal-konto kan du försöka att kontakta Xsolla kundsupport. Tyvärr kan vi inte garantera att de kommer tillåta detta. Du kan göra det här: https://help.xsolla.com/